5 OPRUIM- & VERHUISTIPS

Tussen mijn 18e en mijn 35e ben ik in totaal 15 keer verhuisd.
Hoe dat kwam?
In mijn studententijd heb ik op 5 verschillende plekken in de stad gewoond, daarna ging ik reizen door Australië. Nadat ik terugkwam van die reis woonde ik eerst een paar maanden bij mijn ouders op zolder, toen naar een huis waar ik een soort kamer huurde, daarna ontmoette ik mijn eerste echte liefde, daar kocht ik een huis mee, na 5 jaar ging die relatie uit, etc etc 😃

Inmiddels woon ik al meer dan 12 jaar met mijn gezin op dezelfde plek, maar je kunt wel zeggen dat ik cum laude afgestudeerd ben in inpakken en verhuizen (ik heb 1 keer in mijn studententijd mezelf verhuisd mbt mijn fiets, verder niets). 

De beste lessen en ervaringen die ik daarmee heb opgedaan heb ik gebundeld in 
5 opruim- en verhuistips. Download ze hier 👇🏻