Maak kans op een gratis sessie

Als abonnee van mijn nieuwsbrief maak jij kans op een gratis opruim- en ordensessie t.w.v.  € 535,- (8 uur). 

Wat kan ik voor je doen in 8 uur? Bijv. je hele keuken uit- en opruimen en opnieuw inrichten. Of je kledingkast en andere kasten. 
Het enige dat ik van jou nodig heb is een dag doordeweeks waarop ik bij je langs kan komen. En jij moet wel aangeven wat weg kan en wat niet. Daarna ga ik voor jou aan de slag om alles netjes in te richten. 

Vul hiernaast je gegevens en uiterlijk 11 augustus hoor je of je gewonnen hebt.

Voorwaarden actie:
*je woonplaats moet binnen 20-30 minuten rijden van mijn huis zijn (Kortenhoef).
* de opruim- en ordensessie vindt plaats op dinsdag of donderdag in september. Precieze datum stemmen we onderling af. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met dat de sessie alleen op een dinsdag of donderdag in september kan plaatsvinden. 
* zolders, bergingen, garages, opslagruimtes maken geen onderdeel uit van deze actie. 
* dingen die weg kunnen neem ik meteen voor je mee aan het eind van de sessie.
* er zit geen addertje onder het gras. Ik kom helemaal gratis bij je langs.
* ik mag voor- en na-foto’s maken en gebruiken voor mijn website en social media. En binnen 3 dagen na de sessie ontvang ik van jou een recensie die ik online mag publiceren.
* eventueel aan te schaffen ordenmaterialen, zoals dozen, manden, ladeverdelers, zitten niet in de prijs inbegrepen.