Hoe je met geld omgaat, is hoe je alles doet.

Kraak jouw eigen unieke money code, en krijg meteen antwoord op de vraag waarom het voor jou zo moeilijk is om orde aan te brengen in je huis, je agenda en je leven. 

Allemaal blokkeren we ergens van binnen als het gaat om geld. En die innerlijke blokkades zorgen ervoor dat je niet verder komt. Het houdt je tegen in je persoonlijke ontwikkeling, in de organisatie van je leven en in de energie die je voelt.  

Als een van onderstaande geldblokkades prominent aanwezig is in je leven, is het tijd om er iets aan te doen:

● Te druk zijn of geen tijd hebben om erachter te komen hoe je jouw leven naar een nieuw niveau kunt tillen.

● Het gevoel hebben alsof er een onzichtbaar glazen geldplafond is dat je ervan weerhoudt om succes te behalen.

● Vermijden om naar je bankrekening te kijken of om ‘met geld om te gaan’.

● “Net genoeg” verdienen om rond te komen, hoe succesvol je carrière of je bedrijf ook is.

● Wrok voelen richting rijke mensen, en geloven dat hun focus op geld ongezond is.

● Steeds maar nieuwe dingen blijven kopen, terwijl je het niet nodig hebt.

● Vrienden of familie doen vaak een beroep op je als ze geld nodig hebben (en je voelt je schuldig als je ze niet altijd kunt helpen).

● Verlangen om meer geld te verdienen, maar bang dat het zou kunnen veranderen wie je in essentie bent.

● Gestrest zijn door het eindeloze gekibbel dat jij en je partner/partner hebben over geld, over de aanschaf van nieuwe dingen. 

● Niet kunnen loslaten van spullen, waardoor je huis volraakt.

Wist je dat je onbewuste geldblokkades kunt oplossen en op reset kunt drukken voor een nieuw geldverhaal, vanaf vandaag? Hier is hoe …

Binnenin jou zit een unieke “geldcode” genaamd je Sacred Money Archetypes®.


Als je eenmaal hebt ontdekt wat JOUW geldarchetypen zijn, zal het voelen alsof alle puzzelstukjes van je leven ineens op hun plaats vallen:

 • Je begrijpt wat je drijfveer is als het gaat om geld (je bevrijd jezelf van een negatief zelfoordeel).

• Je ontdekt wat je 3 belangrijkste sterke punten op het gebied van geld zijn (en hoe je deze kunt gebruiken om geld te besparen en weer in beweging kunt komen).

• Je voelt je vrij om beslissingen te nemen vanuit een plek van empowerment, niet vanuit angst (het bevrijdende gevoel van opluchting zal onmiddellijk nieuwe kansen voor je openen).

• Je valt niet meer ten prooi aan onbewust saboterend gedrag (het is een zegen om op deze manier authentiek en makkelijk de regie over je leven te hebben).

• Je weet wat je moet doen en wat je moet zeggen als iemand om wie je geeft “je geldgrenzen verlegt”.

• Je voelt je zelfverzekerd en klaar om nieuwe beslissingen te nemen over investeringen en aanschaffen die wél iets toevoegen aan je leven nu en in de toekomst. 

• Die stressvolle ruzies met je dierbaren over geld? Weg, want nu heb je het begrip en de tools om vanuit je hoogste, beste zelf te acteren.

Deze speciale money code coaching is voor jou als je er klaar voor bent om onbewuste geldblokkades op te ruimen en op reset te drukken op een nieuw geldverhaal…een verhaal dat je helpt eindelijk te voelen dat je heel bent, afgestemd en doelbewust met geld omgaat.

Hier is hoe Sacred Money Archetypes ® Coaching werkt: 

✔️ Eerst ontdek je JOUW Sacred Money Archetypes® in een 1-op-1 coachingsessie. Je leert alles over je unieke sterke punten en uitdagingen met geld, en ontdekt een gemakkelijke manier om ter plekke aan de slag te gaan met het creëren van een nieuw geldverhaal.

✔️Je krijgt 4 ongelooflijk inspirerende en zeer persoonlijke coachinggesprekken met mij over hoe je de kracht van je Sacred Money Archetypes® kunt gebruiken om onbewuste geldblokkades weg te werken en een nieuwe benadering van geld in je leven te creëren.

✔️Deze coachinggesprekken vinden plaats middels online videogesprekken.

✔️Ik zal je persoonlijk coachen door middel van spannende, stapsgewijze oefeningen die de diepte in gaan en precies onthullen hoe je onbewuste geldblokkades kunt wegwerken en nieuwe, krachtige geldacties kunt creëren in je leven en zelfs in je relaties.

✔️ Je krijgt gepersonaliseerde actiestappen in elke coachingsessie, ontworpen om je te helpen onmiddellijk toe te passen wat je ontdekt, zodat je meteen echte verandering in je dagelijkse leven begint te zien.

Het resultaat van Sacred Money Archetypes® Coaching is:

✅ Je neemt gemakkelijker beslissingen. Je bent positiever. Je ervaart een overvloed van eigenwaarde. 

✅  Je weet hoe je openhartige en productieve geldgesprekken kunt voeren met bijvoorbeeld je partner.

✅ Je houdt meer geld over voor de mensen, ervaringen en dingen die jij in je leven wilt.

✅ Je hebt meer te spenderen omdat je weet waar je ja tegen moet zeggen en waar je nee tegen moet zeggen.

✅ Je voelt je sterker om nieuwe keuzes te maken die je gelukkiger maken.

Micky:

“Lotte heeft mij als eerste doen beseffen dat hoe je bent met geld, zoveel meer zegt over jezelf dan alleen de manier waarop je tegen geld aankijkt.

Ik was verrast door de uitkomsten van haar coaching en hoe goed die overeenkomen met hoe ik mijzelf zie als persoon.

Nu ik dit weet, kan ik bewuster kiezen voor de dingen die mij juist verder helpen en versterken in waar ik voor sta.

Lotte biedt ruimte om er (samen) op te reflecteren en weet dan sterk de kern op een persoonlijke manier samen te vatten. Dit zorgt ervoor dat je echt met een andere invalshoek kijkt naar wat je beweegt en wat je doet als mens, als het gaat om hoe je bent met geld.”

Brenda: 

” Door de coaching van Lotte kreeg ik ineens een helder beeld van hoe mijn verhouding is naar geld toe, hoe dat doorwerkt in mijn uitgavenpatroon en welke emoties ik daarbij heb. Dat was helemaal nieuw voor mij.

Ik heb veel inzichten gekregen over mijzelf en over hoe ik denk over geld en wat voor gevoel ik bij geld heb.

Lotte heeft me ook praktische handvatten gegeven die passen bij mij en mijn verhouding met geld en hoe ik die verhouding kan verbeteren.

Dat geeft me een heel fijn en zelfverzekerd gevoel.”